Implantologia dental

Som el centre implantològic dental de Terrassa pioner, especialistes en la col·locació d’implants dentals i intervencions quirúrgiques.

Reemplacem les teves dents perdudes utilitzant les tècniques mínimament invasives més avançades del sector odontològic.

Tipus de tractaments

  • Implants dentals (Immediats, roscats o a pressió)
  • Regeneració òssia
  • Cirurgia oral guiada

Quan puc necessitar-los?

  • Vull reemplaçar una dent perduda
  • Tinc una dent infectada
  • Vull dents fixes en comptes de dentadura amovible
  • Pateixo periimplantitis

Centre implantològic dental a Terrassa

En el nostre centre oferim un equip de qualitat, la tecnologia més avançada i les tècniques més efectives del sector de la implantologia dental a Terrassa.

Som un equip de dentistes liderats per la metodologia del Dr. Vila Biosca, qui 40 anys enrere, va ser el primer odontòleg a col·locar implants dentals a Terrassa, convertint la nostra clínica en un centre pioner de la nostra ciutat.

La seva gran experiència fa que les seves intervencions siguin més ràpides, més segures i menys traumàtiques per al pacient. 

El nostre objectiu: Oferir als nostres pacients la més alta qualitat en implantologia, tant en materials com en l’ús d’última tecnologia. Garantir tractaments fiables, segurs i mínimament invasius. Fins i tot per als casos més difícils, com la falta d’os o alta exigència estètica, l’experiència i coneixements del nostre equip estaran a la seva disposició.

Per què escollir-nos?

Garantia de qualitat

Dues generacions d'odontòlegs i milers de pacients satisfets són el major aval per a continuar esforçant-nos dia rere dia.

Pioners en col·locació d'implants

Gràcies a la nostra experiència en el sector sabem quins són els implants que permeten una major estabilitat en el temps.

Cirurgia mínimament invasiva

En cas de ser necessària una cirurgia, estaràs en les millors mans. Els nostres tractaments quirúrgics són de mínima invasió, reservant l'estructura òssia i gingival tot el possible, aconseguint intervencions més breus i precises amb resultats postoperatoris de major qualitat.

L'abans i el després després

Els nostres últims casos d’èxit… Ja estan somrient!
Abans Després
Abans Després

Comença
el teu canvi.
Demana cita.

Obrir xat
Clínica dental Vilabiosca
Hola! Podem ajudar-te amb alguna cosa?