Còmodesinstal·lacionsㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤᅠᅠᅠi tecnologia d'avantguarda

Còmodesinstal·lacionsi tecnologia d'avantguarda

Estem a

Doctor Ullés 2, 2o 2a
Terrassa, 08224

Telèfon

(+34) 620 ‍‍‍‍‍‎178 ‍‍‍‍‍‎612
(+34) 937 ‍‍‍‍‍‎885 ‍‍‍‍‍‎457

Email

clinica@vilabioscadental.es
dentalvilabiosca@gmail.com

Un espai optimitzat
per al teu benestar

Apostem per un model de clínica dental integral, en el qual puguis sentir-te com a casa.

A més de rebre un tracte familiar, acord amb la nostra filosofia, trobaràs unes instal·lacions modernes recentment reformades.

Oferim tot tipus de comoditats i espais amb quatre grans gabinets, un equipat com a quiròfan, un laboratori, una sala de raigs X, una sala d’esterilització, una sala d’espera, una recepció, un despatx i un bany només per a pacients.

Dissenyada per transmetre pau i relaxació, a la nostra clínica comptem amb tot el necessari perquè rebis un servei de qualitat amb el major confort possible en un ambient càlid i humà, amb la intenció que mantinguis aquesta sensació de calma durant tota la teva estada a la clínica.

El nostre objectiu és que el pacient obtingui un tracte humà i sincer en un entorn familiar i professional.

La nostra clínica està dotada de la més avançada tecnologia amb l’objectiu d’oferir millors diagnòstics i obtenir resultats més fiables i precisos.

En el nostre centre, els pacients poden realitzar-se qualsevol tipus de prova o estudi sense haver d’acudir a un altre lloc, exceptuant el TAC dental, que podreu realitzar en CDIT a 40m de la nostra clínica. A més, comptem amb un quiròfan equipat amb tot el necessari per realitzar cirurgies dentals.

Realitzem tot tipus de radiografies i escàners intraorals amb equips avançats, versàtils i potents amb els quals dissenyem diagnòstics i tractaments amb major precisió, rapidesa i fiabilitat.

Amb ajuda de tecnologia 3D expliquem el diagnòstic i tractament que hem planificat per al pacient, tot això en un entorn pròxim i familiar.

Última tecnologia
al teu abast

Una de les tecnologies capdavanteres del nostre centre és el làser dental, que ofereix múltiples funcions en diverses especialitats de l’odontologia i actua com un gran desinfectant, redueix temps de treball, no hi ha risc de sagnat, etc.

Encara que la nostra última incorporació estrella és la impressora 3D, la qual juntament amb l’escàner, ens permet imprimir peces dentals en 24h, amb l’objectiu de reduir els temps d’entrega perquè els pacients no hagin d’anar tant de temps amb peces provisionals i d’aquesta manera puguin sentir-se segurs amb la seva boca al més aviat possible.

Gràcies a l’escàner, fem desaparèixer les mesures convencionals que tant temen els pacients. Eliminem les possibles nàusees i incomoditats de tenir pasta a la boca durant uns minuts, millorant la teva experiència en el dentista.

Oferint qualitat als nostres pacients des de 1950

Comença
el teu canvi.
Demana cita.

Obrir xat
Clínica dental Vilabiosca
Hola! Podem ajudar-te amb alguna cosa?