Pròtesi dental

Restituïm la pèrdua total de dents amb resultats naturals. Som el teu equip d’especialistes en pròtesis dentals a Terrassa.

Obtingues un diagnòstic precís i resultats fiables des del primer dia amb dissenys digitals de peces dentals personalitzades.

Tipus de tractaments

  • Pròtesis fixes
  • Pròtesis amovibles

Quan puc necessitar-los?

  • Absència o pèrdua d’una o més dents
  • Tinc una o més dents trencades
  • No puc mastegar correctament

Especialistes en pròtesis dentals a Terrassa​

Necessites recuperar l’anatomia de les teves dents? Vols mastegar de nou amb normalitat? Millorar la teua fonètica? Aconsegueix-ho amb la implantació de pròtesis dentals a Terrassa de la mà del Dr. Marcet i la Dra. Gamell.

El Dr. Joan Marcet és una prostodoncista de Terrassa expert a tractar els problemes que afecten l’absència parcial o total de dents. Els seus estudis, anys d’experiència i filiació en societats com la SEPA, SEPES o EAED, avalen la seua exclusiva dedicació i reputació en aquesta especialitat.

A la nostra clínica posem a la teva disposició un ampli equip de qualitat, la tecnologia més innovadora i les tècniques més precises i fiables del sector de la prostodoncia a Terrassa.

Per què escollir-nos?

Compromís garantit

Més de 72 anys avalen la total dedicació als nostres pacients, qui continuen confiant en nosaltres com el seu prostodoncista a Terrassa de tota la vida.

Protètics dentals amb radiologia 3D

Observem l'anatomia dental en 3 dimensions amb l'ajuda d'escàner digital amb l'objectiu d'obtindre un diagnòstic més precís.

Disseny digital i producció pròpia

Amb ajuda del nostre escàner 3D i la nostra impressora digital, produïm peces dentals a mesura per al pacient per aconseguir un resultat més ràpid, precís i estètic.

L'abans i el després després

Els nostres últims casos d’èxit… Ja estan somrient!
Abans Després
Abans Després

Comença
el teu canvi.
Demana cita.

Obrir xat
Clínica dental Vilabiosca
Hola! Podem ajudar-te amb alguna cosa?